13 November 2012

SOFKA Tužna dama u crnini 1975


Опет ћу да се огласим поводом овог чланка, али наравно много касно али мени важно.
Веома је важно да се сагледа како наши новинари бездушно и без икаквог срама пишу глупости. Прво име рубрике је "КАКО ПРОЛАЗИ СЛАВА"?!?!? Слава никад не пролази, глупава новинарска пискарала. СЛАВА је нешто што се стиче  и задржава своим радом. Слава неких музичара остаје вечна а ви новинарска шкрабала нестајете. Ко још зна нешто о вом новинару или о новинама где је ово изашло? (ТВ НОВОСТИ) НИКО!

Но о СОФКИ НИКОЛИЋ ће се знати још много година касаније и чак и кад власника овог блог ане буде било и свих нас који нју волимо и поштујемо све што је она урадила за живота.

1 comment:

  1. ZAVISI STA TKO PODRAZUMEVA POD IZRAZOM SLAVA?TRAGOVI KOJE JE OSTAVIO BILO KOJI UMETNIK PA TAKO I NASA SOFKA NIKOLIC OSTAJU I KAD TAD PROBIJU TAMU I ZASVETLE..TAKO I SA SOFKOM BI..PROLAZIO SAM SA SOFKOM BEOGRADOM SEDAMDESETIH I SKADARLIJOM I NIKO NITI JE PRISAO NITI ZAUSTAVIO A NITI SKORO PREPOZNAO CUVENU SOFKU.. ALI TO NIJE VISE PRICA O SOFKI VEC O NAMA SAMIMA. SOFKA JE OTISLA IZ ZIVOTA U SUTNJI I NEMARU SAVREMENIKA ALI TO NEZNACI DA JE NESTALA ILI DA JE MANJE VREDILA..TO GOVORI DA MI NISMO BILI NA VISINI..A BILO BI LEPO DA JE VIDELA PRI KRAJU ZIVOTA DA JE VOLE I CENE. ONA JE TO DOZIVELA ALI OD RETKIH I NE MOCNIH TADA. DANAS MAGLE SU SE RAZISLE I SOFKA STOJI NA SVOM MESTU KOJE ZASLUZUJE. ALI KO SVETCI--NE ZA ZIVOTA..

    ReplyDelete